marți, 20 octombrie 2015

Expertul Seducator - Christina LaurenO bombă sexy mult prea mult timp închisă într-un laborator,
Un seducător notoriu din  New York,
Și o lecție de chimie mult prea scandaloasă pentru studii științifice!


De unde să încep? Această carte a fost exact ceea ce am avut nevoie! O gură de aer proaspăt într-o zi plictisitoare! Cred că sunt îndrăgostită nebunește de Will Sumner, ah aceste iubiri imposibile!

“Toată lumea se maturizează şi învaţă cum să fie adult. Eu mă simt de parcă am ştiut mereu cum să fiu un adult şi acum tocmai învăţ cum să fiu copil. Poate că Ziggy a fost numele meu de adult. Poate că vreau să-mi dau un pic frâu liber.”(Hanna)

Prin urmare, personajul feminin principal al  romanului este Hanna Bergstrom, o fată de douăzeci și patru,  dependentă de muncă. Practic și-a abandonat întreaga viața socială și sentimentală.  Fratele ei, preocupat de lipsa vieții sociale îi dă ideea de a cere ajutor la  Will Tamner, cel mai bun prieten  al său.  Fiind  cu șapte ani mai mare ,Will, are amintiri foarte vagi cu  Hanna, dar de asemenea, foarte copilărești. Când el o vede din nou, este șocat. Hanna a devenit o femeie frumoasă, cu o voință puternică.  Tânăra poreclită de  familia ei Ziggy este naivă și spune tot ce îi vine în cap fără să fie complexată, chiar și gândurile cele mai îndrăznețe. Și  asta îl face pe Will complet nebun după ea. Ceea ce nu știe este că Hanna are fantezii despre el de la o varsta frageda. Pentru ea, Will este ca un zeu grec trimis direct din Olimp pentru o vacanță pe Pământ, dar  care nu are ochi pentru o simplă muritoare.

“— Am fost atât de mult timp concentrată asupra muncii şi preocupată să trec peste următorul obstacol, apoi peste următorul, că n-am apucat să mă opresc şi să mă bucur de ceva.
— Da, a încuviinţat el, liniştit. Asta nu-i bine.
— Ai simţit vreodată că oamenii care sunt cei mai importanţi pentru tine nu sunt cei pe care îi vezi cel mai des?” "(Hanna și Will)

Se înțelege că am iubit această carte? Personajele sunt fantastice și hilare, Hanna este un personaj perfect, diferit de cele ale altor cărți, care nu se tem de nimic, de fapt, uneori am simțit ca ea deține controlul asupra situației, spre deosebire de alte povești de dragoste pe care le-am citit.
În ceea ce îl privește pe  Will Sumner, aș putea vorbi despre el ore. Cred că este  genul de bărbat pe care fiecare femeie și-l dorește! Pasional, protector și destul de spiritual, pe scurt, un amestec perfect! Poate că este un zeu? Probabil. Am fost intrigată cu dulceața lui, naturalețea și sentimentele de care dă dovadă. Distruge complet imaginea de afemeiat fara speranță pe care  am avut-o despre el. Mi-a plăcut că și-a aratat  vulnerabilitatea privind sentimentele lui pentru Hanna, cum realizează că ceea ce simte  nu poate fi controlat. Pe masura ce povestea progresează, vom realiza că este un tip obisnuit care își iubește prietenii și care acceptă glumele si comentariile lor. El este foarte încrezător, dar călcâiul lui Ahile pentru el sunt sentimentele pe care încearcă să le suprime de teamă că va fi  respins.  Ziggy îl  ajută să se maturizeze, mai ales în acceptarea unei relații, ceva cu totul necunoscut pentru el; deși marea sa provocare va fi să arate că s-a schimbat și nu mai este la fel cum își  amintește ea.
Povestea lui Will și Hanna a fost foarte frumoasă, deoarece a pus accent pe  prietenia  care se transformă în iubire. Relația lor evoluează cu fiecare descoperire, fiecare conversație, fiecare privire, fiecare atingere ...Este plăcut  faptul   autoarele ne arunca într-o poveste a cărei final îl cunoaștem din start, dar modul de a ajunge acolo pare imprevizibil. Povestea este scrisă la prima persoană din punctul de vedere al celor două personaje principale, astfel încât să putem vedea clar ceea ce simte fiecare.
Pe de altă parte, regăsim întreaga bandă și este o plăcere de a îi reîntâlni pe  Bennet și Max , Chloe și Sara. Bennett și Max sunt super amuzanți și  nu pierd nici  o oportunitate de a își  bate joc de  cel mai bun prietena  lor, iar Sara și Chloe se dezvăluie ca prietene de nădejde, care îl sprijină pe  Will în relația cu  Hanna pe care o acceptă  cu mare simplitate și naturalețe.

“— Ben, zise Max, lăsându-se pe spate în fotoliu, cu un rânjet uriaş. S-a întâmplat, în sfârşit.
— Ţi-a venit ciclul? întrebă Bennett. Felicitări.
— Nu, cretinule, zise Max, râzând. Vorbesc despre Will. Şi-a pierdut capul după ţâţele unei fete.”

Concluzia: Pasiune și  incertitudine într-un roman bogat și interesant, care distrează și captivează cititorul. Modelul clasic al unei povești de  dragoste ce alătură personaje bine construite și un ritm rapid, care pune accentul pe pasiunea dintre doi oameni în căutarea unei iubiri pasionale și de durată, care trebuie să lupte cu temerile celuilalt. Construcția narativă și stilul sunt mult mai frumoase, mai bine organizate decât în ​​volume anterioare Deși acest roman este listat ca erotic, mai degrabă l-aș clasa ca o comedie romantică in care pasiunea este amestecată cu  emoții, distracție, iubire, prietenie, familie și importanța recunoașterii sentimentelor și de a construi relații sănătoase.

2 comentarii:

 1. Mi-a placut tot ce ai scris si sunt de acord cu tine. Cartea este mult mai buna, abordeaza putin altfel situatia. Chiar daca este erotica, are o anumita finete care m-a determina sa o pun in topul acestei serii. Si primele 2 au fost dragute, dar nu asa.
  Ma bucur ca ai citit-o

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc Mili. In mare ti se datoreaza faptul ca am citit-o,pentru ca ti-am citit impresiile cand ai recenzat cartea.
   Mi-a placut foarte mult ideea principala a romanului ca toata povestea porneste de la o relatie de prietenie care evolueaza intr-o frumoasa poveste de dragoste. în timp ce citeam , m-am gandit de multe ori ca Hanna poate fi orice tanara femeie....Uneori lucram atat de mult ca uitam de tot ce ne inconjoara ... din pacate un Will Sumner mai rar prin jur .:))
   Multumesc pentru vizita si comentariu!

   Ștergere