joi, 6 august 2020

Partners for Justice2 -serial coreean 2019La un an după primul sezon”Parteneri pentru Justiție”, Doctorul Baek Beom este din nou pe micul ecran pentru un sezon 2, care reușește miraculos să fie superior primuluiParteneri pentru Justiție” Sezonul 2 își păstrează toate promisiunile și se impune cu ușurință ca unul dintre cei mai bune thrilere pe care le-am vizionat. Jung Jae Young se dovedește încă o dată excelent într-un rol personalizat pentru el, în timp ce No Min Woo ne-a încântat cu o performanță surprinzătoare.
Complotul din Parteneri pentru Justiție 2” începe la un an după încheierea primului sezon. Legistul Baek Beom (Jung Jae Young) se îndoiește de moartea criminalului Oh Man-Sang. În timp ce își continuă investigația, el întâlnește un individ poreclit „Dr. K”, care pare să fie implicat în diverse cazuri de omor. 
K-drama ”Parteneri pentru Justiție, este diferită de dramele de investigație cu care suntem obișnuiți, pentru că  abordează subiectul medicinii medico-legale necenzurat, iar indiciile crimelor nu sunt descoperite de detectivi, ci de legist. Abordarea acestui subiect a fost, de asemenea, un factor important, deoarece scenariul pune accentul și pe importanța ființei umană chiar și după moartemai ales că organismul uman vorbește și este posibil să ofere mai multe indicii care să permită  rezolvarea  cazului printr-o autopsie,  în locul anchetei „de bază”.
Secvențele cu autopsiile reprezintă unul dintre punctele forte ale acestei k-drameBazându-se pe o stadializare dinamică, ele sunt îmbogățite de realism clinic care accentuează fiecare gest al medicului. În timpul acestui ritual imuabil, medicul pragmatic Baek Beom pare să-și asume un rol cvasi-divin, acela de a primi pe decedat în anticamera morții, pentru a le asculta poveștile și a dezvălui adevărul lor lumii. Aceste scene funcționează ca motoare pentru rezolvarea puzzle-urilor dificile pe care scenariul le oferă. Drama menține suspansul în jurul apariției unui posibil criminal în serie, pe fondul corupției agravate din cadrul parchetului. Răpirea fetiței reprezintă unul dintre cele mai de succes cazuri ale sezonului. În ceea ce privește cazul idolului k-pop, care își ascunde dependența de droguri în timp ce joacă teatru cu ochii în lacrimi în față fanilor săi, face trimitere deschis la scandalul  lui Park Yoochun.
Taciturnul dr. Baek Beom, ne ține în suspans, în așteptarea fiecăreia dintre revelațiile sale. Atitudinea lui sinceră și directă face ca personajul să fie foarte simpatic, în ciuda dispozițiilor sale și a cuvintelor sale directe.
Principalul colaborator al Dr. Baek Beom este procurorul Eun Seol (Jung Yoo Mi). Eun Seol este un procuror care este fan al seriilor de investigații precum CSI, așa că ajunge să creadă că dacă va munci din greu, va putea rezolva cu ușurință cazurile care ajung la ea, dar se confruntă cu o realitate cu totul diferită de cea așteptată. În principal pentru că va trebui să lucreze cu oameni precum Dr. Baek Beom (Jung Jae Young), căruia nu-i pasă de oamenii vii din jurul său. Este foarte cinic, direct și plictisitor, dar este excelent în ceea ce face. 
Mi-a plăcut Eun Seol deoarece a fost una dintre puținii care au crezut în dreptate și s-a lăsat condusă de emoții, crezând că asta face parte din ființa umană și poate determina multe într-un caz de investigație.
De asemenea, colaborează cu unele personaje minore, care sunt infinit mai frumoase decât cele principale, cum ar fi Cha Soo Ho (Lee Yi Kyung), un detectiv care aduce de obicei cazurile de investigat, Kang Dong Sik (Park Jun Gyu) și Cheon Mi Ho ( Park Hee Jin) care fac parte din echipa procurorului EunSeol. Stella (Stephanie Lee), Jung Sung Joo (Ko Kyu Pil) și Han Soo Yeon (Noh Susanna) care lucrează cu Dr. Baek Beom.
De partea procurorilor, Lee Dong Guk  afișează un zel remarcabil pentru a face din Gal Dae Cheon unul dintre cele mai execrabile personaje văzute în acest an.
Pe scurt: Acest serial coreean care îl are în prim plan pe actorul Jung Jae Young ne ține lipiți de ecrane de-a lungul a șaisprezece episoade. Unul dintre cele mai bune seriale vizionate în acest an. Recomand!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu