joi, 20 februarie 2014

Bletchley Cercul (Sezonul 2)







Anul: 2014
Capítulos: 4 Episoade  4
Reseña de la primera temporada: Aquí Recenzia primului sezon: AICI
Transcurre en: Londres (años 5Are loc în Londra (50)
Género: Thriller, drama Gen: Thriller, Drama

                
Unul dintre principalele motive pentru care iubesc acest sezon, este coerența.
Este lipsită la  cele mai multe serii ... Acest al doilea sezon, urmărește un nou caz , apar noi personaje  şi  este intrinsec legat de primul sezon.
                  Pentru început, există mai multe personaje care s-au schimbat considerabil după evenimentele care au  avut loc în primul sezon. Lucy a reușit să facă  un pas uriaș înainte în viața ei, în timp ce Susan, încearcă să facă faţă  consecințelor grave în urma  evenimentelor petrecute în primul sezon  .
                Sezonul al doilea lea este format din patru episoade. Primele două episoade din serie urmareşte  cazul  lui Alice Merren și ultimele două episoade un nou caz care arata în ce activităţi  periculoase este  implicată Millie .

                 Bletchley Cercul are un scenariu mare, care  se bazează pe dezvoltare personajelor.
Comparativ cu primul sezon, această serie are mai puține tente  sociale. Este mai importantă  intriga și dezvoltarea misterului decât   se demonstreze statutul inegal al femeilor. Evident, aceasta este o serie pentru  femei,  totul este văzut din perspectiva lor, dar asta nu înseamnă că nu  poate fi savurat de către oricine.
                   Bletchley Circle, a reușit să mențină nivelul din primul sezon. Este o serie de  mister, cu doze mici de umor, actiune, personaje foarte bine dezvoltate și mai presus de toate  este magnific.Coloana sonoră, costumele, imaginile  ... totul este minunat, și toate actrițele sunt perfecte  Aştept cu nerăbdare un  al treilea sezon,deoarece  acum sunt complet dependentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu