vineri, 20 iulie 2012

Robert Ludlum - Operatiunea Omega

Editura: LIDER
Colectia: 0
Nr. Pagini: 342
An aparitiei: 1998

 
“O schimbare reconfortantă”, acest  thriller a lui Ludlum, în loc de un erou care fuge  prin Europa încernd să scape de  asasini misterioşi, de data aceasta, acţiunea este limitată la localitatea de  elită  Saddle Valley.
O poveste care are ca personaj principal pe Jack Tanner, un jurnalist TV, ce este atras într-o misiune sub acoperire de CIA pentru a descoperi grupul clandestin OMEGA, o organizaţie sovietică, formată din numeroase persoane influente din SUA. Doar un singur inconvenient - Omega este în vecinătatea lui, chiar în acelaşi oras cu el. Acţiunea este văzută mai mult  prin ochii lui John Tanner, care, nu are de ales decât să îşi pună familia în pericol pentru a prinde Omega. Omega, lăsa un traseu sângeros de indicii şi de încercări asupra familiei lui Tanner.
Lucru bun cu acest roman, este ca nu se stie niciodată ce răsturnări de situaţie urmează. O persoană obişnuită este pusă în circumstanţe extraordinare şi trebuie să  gasească rezolvarea prin forţe proprii. Ludlum este un geniu care transformă o  persoană obişnuită, speriată, într-un erou care salvează lumea.
Este o carte pe care o recomand pentru fanii suspansului. Aceasta, nu este nicidecum cea mai bună carte a lui Ludlum dar, este o carte bună care se citește repede.

5/6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu