marți, 18 septembrie 2018

Aventurile unei fete de la oraș - Meredith Wild

Autor: Meredith Wild, Chelle Bliss
Categoria: Literatura Universala
Colectie: Eroscop
Editura: TREI
Nr. pagini: 187


Toată lumea în viața sa, uneori, are nevoie de o schimbare temporară, o pauză de la grijile de zi cu zi și problemele care apar în mod constant în gândurile noastre.Când Madison Atwood, soția unui bine-cunoscut star de la Hollywood descoperă trădarea lui, lumea ei este întoarsă cu susul în jos. Divorțul lor atrage paparazzi aflați în goana după senzațional care o urmează peste tot. În cele din urmă, femeia nu mai poate suporta tensiunea care persistă în jurul ei și decide să schimbe complet mediul, să lase Los Angeles-ul însorit și să meargă într-o  stațiune montană din Carolina de Nord, Avalon Springs. Locul retras trebuie să-i liniștească nervii și să o ajute să se regăsească. Când alege să plece, Madison nu știe însă, că aceste câteva săptămâni petrecute în munți îi vor schimba complet viața. Cu toate acestea, este într-adevăr pregătită pentru asta?
"Aventurile unei fete de oras" este o carte care din păcate m-a dezamăgit. S-a dovedit a fi o poveste care nu m-a impresionat cu nimic extraordinar. Plotul este schematic, îi lipsesc evenimentele neprevăzute, drama și emoțiile. De obicei, nu am o problemă cu cărțile drăguțe și neobișnuite, și chiar sunt dornică să le descopăr, dar din păcate, acestă carte m-a plictisit. Am avut, de asemenea, o problemă cu faptul că totul se întâmpla foarte repede în ea. La câteva zile după ce s-au cunoscut, personajele principale erau gata să-și mărturisească dragostea. Din păcate, prin dezvoltarea rapidă a complotului, relația dintre personajele principale a ieșit foarte artificială și nerealistă.
 Luke și Madison ca personaje au fost bine creionați. Datorită capitolelor scrise alternativ din perspectiva lor, am reușit să înțeleg mai bine gândurile și sentimentele lor. Din păcate, când vine vorba de relația lor, nu am simțit decât o atracție sexuală între ei. Aceasta este o altă problemă pe care am avut-o cu această carte - o mulțime de scene sexuale. Dacă vă plac cărțile erotice, probabil această carte va fi pe placul dumneavoastră, dar, din păcate, pe mine m-a obosit,  pentru că de fapt nu se întâmpla nimic.
Mi-au lipsit personajele de sprijin și aprofundarea complotului. Având în vedere că aproape fiecare scenă s-a terminat în pat, nu se întâmplă nimic altceva. Da, erau alte personaje acolo, pe  undeva, dar nu pentru mult timp. De asemenea, regret că trecutul lui Luke a fost tratat atât de superficial. Ca fost soldat care a trecut prin multe în timpul războiului și încă nu poate să uite, și-a depășit cam repede temerile. Și o persoană care, timp de cinci ani, stă retrasă într-o zonă izolată din cauza traumei, nu uită totul atât de repede, cu ajutorul unei "femei extrem de interesante". Acesta a fost doar un alt exemplu pentru care cartea mi s-a părut nerealistă.
Concluzia: La urma urmei, povestea nu a fost rea. Au existat situații amuzante și fermecătoare care mi-au încălzit inima, dar m-am așteptat la ceva mai mult. Predomină erotismul, mai mult decât romantismul însuși - deci, dacă căutați o astfel de carte, "Aventurile unei fete de oras" ar trebui să vă placă. A fost ușoară, plăcută, distractivă, fără dramă. Cu toate acestea, nu este o carte memorabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu