miercuri, 14 septembrie 2016

Pe strada India - Samantha Young

An aparitie: 2016
Categoria: Literatura Universala
Colectie: Eroscop
Editura: TREI
Nr. pagini: 368


Samantha Young are un talent natural pentru a crea povești care captivează. Povești care agită cititorii. Povești care sunt vii. Are un fler incredibil în a lua emoțiile din gramada,  să le selecteze pe cele mai intense şi să le modeleze  cu propriile sale mâini , lăsând cititorul fără grai.
“Pe strada  India” este al patru lea roman din seria Dublin Street  şi ne prezintă povestea de dragoste  dintre Hannah Nichols   sora lui (Braden şi  Ellie) si Marco D'Alessandro, care a apărut deja în cărțile anterioare . Ar  fi trebuit să vedeți privirea de pe fața mea când am aflat că eroina celei de a patra  cărţi a serii va fi Hannah. Mi-a plăcut din primul moment cînd am cunoscut-o . Am urmărit cu mare placere transformarea ei dintr-o  adolescent timidă, introvertită, într- o tânără încrezătoare, care, cu toate acestea, încă nu poate uita multe aspecte ale trecutului său. Este un personaj cald și fermecător. În ceea ce privește personalitatea masculină ... Marco mi-a plăcut, dar nu la fel de mult ca eroii din părțile anterioare.

Cinci ani au trecut de când Hannah Nichols şi  Marco D'Alessandro s-au văzut ultima dată. Cinci ani în care au încercat să  îşi reconstruiască viața, dar fără prea mult succes. Atunci când a plecat, Marco a luat o parte din Hannah cu el și ea a fost în imposibilitatea de trece peste consecințele nopţii  petrecute împreună. Cu toate acestea, Marco a revenit la Edinburgh , și este dispus să se împace cu Hannah. Dar , există secrete care, odată ce sunt dezvăluite, ele pot schimba totul, din nou...
“Pe strada India” ne învită într-o călătorie  în care vom cunoaşte temerile și nesiguranța a  două suflete frumoase, a lui Marco și a Hannei. Vom afla mai multe despre curajul, persistența și iubirea adevărată, iubirea care nu se  uită. Vom vedea modul în care, în ciuda pierderilor, durerea și teama de a încerca din nou, pot fi depășite dacă insistăm, dacă ne lăsăm  inima deschisă și nu  încătușată  pentru a fi protejată de dragoste. În timpul lecturii am experimentat o gamă largă  de emoții, care m-au făcut să iubesc enorm personajele. Este o poveste despre a doua șansă și iertare ...
Desigur, un lucru minunat, pentru mine, este că am găsit continuitatea personajelor din serie. Aici vom regăsi pranzurile de duminică de la familia Nichols și toate cuplurile din cărțile anterioare, aflăm ce s-a întâmplat în viața lor în ultimii zece ani (și s-au întâmplat multe), există episoade foarte amuzante, din fericire, pentru că povestea este mai dramatică decât  în celelalte cărți și este nevoie de detașare, nu să devenim deprimaţi. Un personaj foarte important în viața Hannei este Cole fratele lui Jo, care de-a lungul anilor i-a devenit cel mai bun prieten.

 Pe surt: “Pe strada  India” este un roman emoționant. Nu neapărat cel mai frapant  roman scris  de Samantha Young, cu toate acestea, el are ceva , care captivează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu