miercuri, 23 martie 2016

Blindspot (2015) - Serial TV
   "Blindspot" este o nouă serie a postului  NBC și amestecă diferite ingrediente, care s-au dovedit deja un succes în trecut. Pe de o parte avem un plan de acțiune cu o femeie dură, care amintește de  seriale ca "Alias" și "Nikita".  Apoi au acoperit corpul personajului principal  cu tatuaje stil "Prison Break", dar în loc de a fi o hartă care să indice ieșirea dintr-o închisoare este o harta care oferă  indicii care ajuta FBI-ul  să rezolve cazuri și, în același timp, sunt pași care ar putea duce la rezolvarea misterului lui Jane. În cele din urmă, avem și o întrebare  stil "Twin Peaks" ... Cine este Jane Doe?


  O amestecătură care, departe de a fi un dezastru, trebuie să spun că are scene bune de acțiune și un început spectaculos și interesant.
Totul incepe in Times Square, cu o valiza abandonată în mijlocul bulevardului și o etichetă care spune "Sună la FBI," în mod evident, toată lumea este preocupată de un atac terorist cu o bombă. Așa că atunci când sosesc agenții FBI, fermoarul valizei începe să se deschidă și din ea iese o femeie dezbrăcată, care are corpul acoperit de tatuaje. Cine este ea? De ce este ea acolo? Ce înseamnă tatuaje? Acestea sunt întrebări la care Jane Doe (personaj principal numit astfel pentru că nu a fost identificată în baza de date a FBI) ​​nu poate răspunde. Ea are memoria complet ștearsă, iar singurul indiciu   pe care îl avem despre trecutul ei sunt tatuajele de pe corpul său. Și primul este numele tatuat  pe spatele ei: KURT WELLER. El este un agent FBI, care are are o legătură cu acest caz.
Ei bine, după ce a fost scanată, a făcut mai multe teste și a răspuns la un milion de întrebări, Jane însoțește echipa lui Kurt pentru a asista în cadrul anchetei și de a afla cine este. Fiecare tatuaj reprezintă un caz diferit, adică, un indiciu pentru ceva mare. Cine a făcut asta știa ce urmează. De fapt, această persoană pare să știe mult mai mult decât toți ceilalți și am găsit unele răspunsuri in episodul 10 (la mijlocul sezonului).
Seria are o mulțime de acțiune, decese, investigații și lupte corp la corp, dar nu există nici o poveste de dragoste. De fapt, Kurt  manifestă o mare îngrijorare pentru  Jane, pentru că el este cel care protejează de la început. Prietenia lor crește și putem vedea admirație de ambele părți. E destul de bine cum au construit relația lor de prietenie. Kurt este foarte dur, el are regrete din trecut, care  îi marchează încă viața și, prin urmare, nu este o persoană  care se atașează foarte ușor. El este bun, fără îndoială, este, de asemenea, atent, dar încă mai are un temperament puternic.

Personajele sunt foarte interesante. În fotografie, de la stânga la dreapta, avem psihologul lui Jane, Dr. Borden, care  o ajută să-și amintească unele lucruri, de asemenea, lucrează în cadrul  agenției FBI. Patterson, un agent incredibil de inteligent, care rezolvă fiecare tatuaj  de pe corpul lui Jane, cea care indică agenților ce indicii să urmărească. Un alt aspect interesant al personajului este că ea are o relație romantică cu  David și scenele în care apar împreună sunt foarte drăguțe . Kurt Weller, cel mai bun agent FBI, fără îndoială, el riscă întotdeauna. Jane Doe, o femeie care nu își cunoaște numele, trecutul său, să nu mai vorbim  de viitorul ei. Tasha Zapata, al doilea agent  din echipa lui  Weller, este latina si are, de asemenea, multe secrete. Reade, al treilea agent de grup Weller, este amuzant. Și, în sfârșit, Mayfair Betania, sefă echipei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu