vineri, 8 martie 2024

Seria Fraților Gamble - Jennifer L. Armentrout

 
Autor: Jennifer L. Armentrout

Editura: Midnight Books , Bookzone

Anul publicării:2024

Număr pagini:  200+288+320


De când era mică, Madison a fost îndrăgostită nebunește de cel mai bun prieten al fratelui ei mai mare. Chase, cu toate acestea, arată puțin sau deloc interes pentru ea. Deoarece tatăl său a fost un libertin, el se teme că a moștenit aceste gene, motiv pentru care evită relațiile serioase, așa cum diavolul evită apa sfințită. Acum amândoi sunt martori la nunta fratelui lui Madison și inevitabil ”sar scântei”.

În a doua parte a seriei Fraților Gamble, în prim plan este  Chad . Celebra vedetă de baseball o întâlnește pe roșcată Bridget într-un club. Deși între cei doi există o scânteie directă, Bridget se retrage în ultimul moment și dispare. Dar, desigur, soarta are în minte și alte lucruri și astfel Bridget și Chad sunt fotografiați într-un moment tandru și ajung pe prima pagină a tuturor ziarelor.Clubul lui de baseball nu este entuziasmat de acest fapt, iar Bridget este rapid convinsă să pretindă că este iubita lui Chad pentru a-i salva reputația. Dar ceea ce a început ca o relație falsă și inofensivă devine rapid mult mai mult. Dar poate funcționa o relație care s-a format în astfel de circumstanțe? 

Volumul 3 se învârte acum în jurul fratelui cel mai mare Gamble și a  Alanei Gore, pe care am întâlnit-o ca un dur consultant de PR în al doilea volum.  Alana primește de ceva vreme mesaje de amenințare, care devin din ce în ce mai intruzive și înspăimântătoare. Cu toate acestea, Chandler nu este cu adevărat convins că Alana are nevoie de ajutor. Și chiar dacă o face, el are o regulă simplă: nu protejează pe nimeni cu care vrea să se culce. Și cu siguranță asta simte în legătură cu Alana...

Aspecte negative:

  • -O trilogie despre trei frați cu descrierea tipică:cei mai frumoși, cei mai buni în ceea ce fac și, desigur, cei mai irezistibili. Adevărul este că acest tip de clișeu nu mă deranjează, dar poveștile mi s-au părut asemănătoare.
  • -Cred că autoarea s-a concentrat mai mult pe crearea de scene pentru adulți decât pe  modul cum se dezvoltă poveștile.
  • -Deoarece romanelor le lipsește o idee inovatoare și interesantă, sunt foarte scurte și se citesc rapid.
  • -Poveștile sunt previzibile,superficiale.
  • -Reacțiile personajelor principale au fost  uneori un mister pentru mine
  • -Lipsește profunzimea.Nu m-ar fi deranjat dacă s-ar fi scris ceva mai mult pe ici pe colo, iar perioada de timp în care se petrece povestea ar fi fost puțin mai lungă. Totul se petrece  relativ repede.
  •  -Personajele sunt superficiale, plictisitoare. Bărbatul este un zeu adevărat - în exterior și în pat, imatur și arogant. Dar apoi se îndrăgostește și se schimbă total. Femei care seamănă cu majoritatea fetelor și se mulează perfect pe stereotipul a ceea ce citim de obicei.

Dacă vrei să citești doar una dintre cărți și nu pe celelalte, nu vei pierde mare lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu