miercuri, 3 iunie 2015

Serial Madam Secretary

 
           Au fost drame de televiziune despre președinți.  Și agenți FBI.  Și agenți CIA.Și agenți dubli transformați în eroi , apoi transformați în congresmani etc  Dar acum - în cele din urmă - CBS ne-a dat o nouă dramă, " Madam Secretary ", despre un secretar de stat fictiv .
           Seria Madam Secretary  o  are pe Tea Leoni in rolul lui Elizabeth Mc Cord. Fost analist CIA, Elizabeth a fost lector  înainte de  a îi fi oferit postul de secretar de stat, echivalentul ministrului de externe, o poziție de prestigiu foarte  importantă în administrația SUA. Seria tratează  subiecte foarte actuale ca relațiile SUA cu  Afganistan, Irak, relațiile complexe cu Rusia și China etc.
          Elizabeth este o femeie puternică, sarcastică, una dintre acele femei care nu se teme să aibă o opinie și  să se exprime. Este o femeie de succes, dar interesant lucru este că, în ciuda succesului la locul de muncă, Elizabeth a reușit să mențină echilibru intre muncă și   viața de  familie.
           Tea Leoni se dovedeste a fi o alegere foarte buna pentru a da viață acestei femei  puternice.  Actrița reuseste sa fie convingătoare ca secretar de stat, mamă, câștigand din  primele minute simpatia privitorului. Inteligentă, strălucitoare, plină de putere ,  Elizabeth McCord este un personaj placut.
Pe scurt : Doamna secretar este o serie care vorbește despre politică, nu de o femeie într-un rol de putere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu