sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Tierra de Lobos - serial spaniolhttp://s40.radikal.ru/i088/1206/b7/1926477a26a0.jpg
               Anul  1878. Fratii Cesar și Roman Bravo  se  întorc  la ferma unde s-au născut.  Ei au fugit din Portugalia  după un  jaf esuat . Tot ce au  este colibă ​​ruinată în care au crescut. Este singura lor ocazie de a  se rupe cu trecutul și să înceapă o viață nouă.  Senor Lobo, un moșier local, un om dur si puternic care deține satul ii vede pe cei doi frati ca  o amenințare la adresa suveranității/autoritatii sale. Lobo este  văduv  si  are patru fiice - Almudena, Isabel Nieves și Rosa.  Lobo și personalul său condus de Anibal va face tot posibilul pentru a scăpa de cei doi  străini, dar nu poate  împiedica dragostea ce se naste intre Almudena si Cezar .  Cu toate acestea, Almudena urmeaza sa se casatoreasca cu  Felix, un medic nou, venit dupa moartea medicului anterior,care  a avut loc în circumstanțe stranii.         
       Viața fratilor Bravo pare imposibila dar lucrurile se schimbă odată cu apariția lui Jean Marie Raymond, personaj extravagant din Elveția, care îi convinge  că pe terenurile lor se află un izvor cu apă termală de pe urma careia  pot câștiga o mulțime de bani. Fratii Bravo  decid să rămână și să lupte pentru ceea ce le aparține.Cezar http://s019.radikal.ru/i623/1206/ff/ff494f80e2a8.jpg : De cand  mama lor a murit și tatăl i-a abandonat   Cesar Bravo a fost nedespartit de  fratele său Roman Bravo.Impreuna au facut parte dintr-o banda care spargea banci. De la începutul peregrinările lor, Cesar si-a luat in serios rolul de șef al gospodăriei. Este inteligent, atractiv, extrem de puternic fizic și curajos .http://i082.radikal.ru/1206/70/456a8eb9de1d.jpg       
Roman  este inteligent, curajos si puternic, dar în unele privințe este opusul fratelui său mai mare: intuitiv, impulsiv și un pic nebun,atractiv și afemeiat.


Din moment ce este sora mai mare, Almudena este "doamna casei." A preluat aceasta responsabilitate de foarte tanara . Se indragoste de Cesar Bravo dar  este  sfâșiată/impartita  între supunere și libertate, iubire și datorie.
                                 

Elena Valdez a părăsit "Tierra de lobos" de tanara, gândindu-se că plecarea ei va fi pentru  totdeauna.  Dar viața o  face sa se reintoarca in compania fiului său, Miguel, iar acum lucreaza la magazinul din oraș. Elena este o femeie inteligentă, cu o minte  mai deschisa decât restul vecinilor săi. Se opune nedreptății și tiraniei  domnului Lobo. Are o relație specială cu frații  Bravo.

http://s019.radikal.ru/i641/1206/48/d99468959bb6.jpg

                   
                                      
Antonio Lobo (Juan Fernandez )este vaduv si tata a patru fiice. El controlează întregul oraș , iar oamenii săi se tem de el și-l respecte în egală măsură. Lobo nu este așa de rău pe cât pare. El este un om care suferă, cade si plange ... dar se  asigura  întotdeauna că partea  sensibila este bine ascunsa.

                                                                                   
http://s017.radikal.ru/i405/1206/a7/743f4a66603b.jpg
Isabelle joacă rolul fiului  pe care Lobo  nu l-a avut. Curajoasa, cu o personalitate puternica,  gata petru aventura,  vrea să moștenească toată proprietatea, pentru  a evita să plece de acasă și sa se casatoreasca.


                                                                                                                                                                                                                                              

http://s019.radikal.ru/i634/1206/da/f80250720fa9.jpg             Nieves cea de a treia fica a lui Lobo este  zvăpăiata si  cocheta . Scopul său este sa  se mărite  cu un nobil bogat și  sa duca o viață de lux și grandoare în Madrid.http://s59.radikal.ru/i164/1206/bc/976f2f4ba7ec.jpg      Anibal este un orfan crescut de Lobo .El este o încrucișare între un copil adoptat și un servitor. Are un  respect profund pentru  stăpânul său  și se simte dator , motiv pentru care ii   asculta  orbește ordinele. Este indragostit nebuneste de Nieves.
                                                                                                                  
http://s019.radikal.ru/i622/1206/cb/73521cfce3d9.jpg
Felix este  doctorul orasului . El si-a facut studiinle medicale la Madrid . Este o persoana  responsabila , serioasa  si singurul lucru care il face sa ramana in oras este Almudena Lobo. Dar sosirea lui Cezar Bravo va fi un obstacol serios in calea planurilor sale.


     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu