vineri, 30 noiembrie 2012

State of Play (2003) - Jocuri la nivel inalt( serial BBC)
Stephen Collins (Morrissey) este membru al parlamentului și președinte al Comitetului pentru Energie.  Cal McCaffrey (Simm) este un jurnalist foarte respectat de investigație și ex-managerul  de campanie a lui Stephen. Asistenta lui Stephen ,Sonia Baker pare să fi aruncat  in fata unui tren de navetiști. Moartea ei  urmata de dezvaluirea relatiei pe care o avea cu  Stephen,  ajunge pe prima pagină a ziarelor. Între timp, un traficant de droguri adolescent pe nume Kelvin Stagg este găsit împușcat
mortal .Descoperirea  că Kelvin și Sonia  au vorbit la telefon  timp de două minute în dimineața zilei in care au murit, il  face pe  Cal  sa realizeze o anchetă care e mereu cu un pas înaintea poliției. 
                   Nu pot nega faptul că "State of Play" este o miniserie de prim rang. Paul Abbott a creat un thriller continuu surprinzător prin faptul că menține in  aer un  pericol iminent in  toate cele sase  ore cat dureza.  Este realizat dupa o reteta de mare succes  care implică : prietenie și trădare, dragoste și adulter, conspirații guvernamentale și gelozii personale. Investigatiile sunt  realizate atat de poliție și presă, fiecare avand  punctul său de vedere propriu asupra anchetei : "E un caz, nu o poveste," ii atrage atentia Inspectorul sef  , jurnalistului Cal McCaffrey  .


                                       

 Un film care m-a tinut in suspance pana la sfarsit, o poveste  foarte interesanta, complicata si intriganta... un film bun care merita vazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu