sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Hostages ( serial 2013)


         Dr. Ellen Sanders (interpretată de  Toni Collette ), a fost recent aleasă   pentru al opera  pe președintele  Statelor Unite ale Americii . Lucrurile se complică considerabil, atunci când agentul special FBI Duncan Carlisle ( Dylan McDermott ), pentru motive care nu  sunt  imediat clare, împreună  cu o echipă  îi ia  ostatici  pe Ellen, soțul ei, fiica și fiul , pentru a  o forța  să-l omoare pe președinte în timpul operației. Ellen  nu poate  face ce i se cere  și  de aceea dă  un medicament greșit pacientului, care are ca efect întârzierea operației  cu câteva săptămâni deliberat. Faptele  chirurgului   îl țin în viață pe  șeful  statului, dar extinde  calvarul familiei  Sanders, deoarece infractorii sunt determinaţi să  nu lase familia liniștită  înainte ca misiunea lor să fie indeplinită  .
          Această coabitare, mai mult decât era de așteptat, implică faptul că toți membrii familiei îşi vor vedea de treburile lor ca și cum nimic nu s-a întâmplat. În plus, ca să îi  urmărească răpitorii au acces la tehnologia pe care o folosesc (telefoane, internet, etc.) Ba chiar şi dispozitivele de urmărire le-au fost  implantate.Se  creează o dinamică interesantă între  răpitori şi ostateci. Brian (Tate Donovan)  este soțul  lui Ellen. El este patronul  unei firme de imobiliare și are o amantă, de asemenea. Brian  trebuie  să meargă la întalnirile amoroase , ca de obicei.  Asistenta lui  Duncan, Maria (Sandrine Holt), care trebuie să  îl "escorteze " la  întâlnire nu spune  nici un cuvânt lui Ellen. Copii Sanders au de asemenea, cota lor de probleme.  Fiica lor, Morgan (Quinn Shephard), tocmai a aflat că este însărcinată ,în timp ce fiul lor Jake (Mateus Ward) este urmărit de traficanții de droguri cărora le  datorează bani.
     Adevărul este că am fost surprinsă și captivată  de la început de acest serial . Tonul luminos al seriei ne oferă  personaje  foarte complexe,  care nu  au încetat să mă  uimească.  Un punct forte al seriei constă în faptul că avem de a face cu destul de multe  intrigi politice dar şi o serie de probleme  în  vieţile  personale  ale protagoniştilor ,care crează un echilibru ce funcţionează perfect.
     Ceea ce mi-a placut a fost misterul   asupra intențiilor  agentului Carlisle și potențialul unui  meci de șah ingenios conceput între Carlisle și Sanders . Ea încearcă  să iasa din situaţia dificilă in care se află  fără a declanșa represalii asupra familiei sale.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu